Pošta, telekomunikácie a elektronický obchod 2013, 8(2):21-28 | DOI: 10.26552/pte.C.2013.2.4

Elektronické podnikanie s potravinami

Petra Hollá Bachanová1, Veronika Macková
1 Žilinská Univerzita v Žiline, Fakulta prevádzky a ekonomiky dopravy a spojov, Katedra spojov, Univerzitná 1, 010 26 Žilina, Slovenská republika

Uverejnené: September 30, 2013  Zobraziť citáciu

ACS AIP APA ASA Harvard Chicago Chicago Notes IEEE ISO690 MLA NLM Turabian Vancouver
Hollá Bachanová, P., & Macková, V. (2013). Elektronické podnikanie s potravinami. Pošta, telekomunikácie a elektronický obchod8(2), 21-28. doi: 10.26552/pte.C.2013.2.4
Stiahnuť citáciu

Referencie

  1. NIU, T.: Strategies for Success in the e-Grocery Industry: diplomová práca, Canada: Rochester Institute of Technology, 2012. 109 s.
  2. E-Commerce: The Internal Grocery Market Report 2013. [online]. [cit.2013-02-09]. Dostupné na internete: http://finance.yahoo.com/news/research-markets-e-commerce-internet-091700581.html.
  3. HARTMAN, H.: The Online Grocery Opportunity. 2012. [online]. [cit.2013-02-06]. Dostupné na internete: http://hartman-group.com/downloads/the-online-grocery-opportunity-2012.pdf.
  4. BECKER, B.: Clicks &Cravings: The impact of social technology on food culture. [online]. [cit.2013-02-18]. Dostupné na internete: http://www.hartman-group.com/pdf/click-and-cravings-report-overview-and-order-form-2012.pdf.
  5. VLAČUHA, R. - KOTLÁ, J. - Želonková, V.: Prieskum o využívaní informačných a komunikačných technológií domácnostiach za 1. Štvrťrok 2012. Bratislava: Štatistický úrad Slovenskej republiky, 2012. 36. s. ISBN 978-80-8121-152-2.
  6. Nová služba Tesco Potraviny domov týždenne uľahčí nakopovanie takmer 1000 ľuďom. [online]. [cit.2013-0-23]. Dostupné na internete: http://corporate.itesco.sk/tlacova-sprava.html?id=429.
  7. MACKOVÁ, V.: Elektronické obchodovanie s potravinami. Diplomová práca. Žilinská univerzita v Žiline, Žilina 2013. 111. s.

Tento článok je publikovaný v režime otvoreného prístupu k vedeckým informáciam (Open Access), ktorý je distribuovaný pod licenciou Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0), ktorá umožňuje distribúciu, reprodukciu a zmeny, ak sa pôvodna práca riadne ocitovaná. Distribúcia, reprodukcia alebo zmeny, ktoré nie sú v súlade s podmienkami tejto licencie, nie sú povolené.